Hur man installerar Entertainment i en bil

Så många underhållning alternativ finns ute i fordon idag att man knappt behöver lämna fordonet för att ha kul. Långt borta är de gnällig "Är vi framme snart" klagomål från baksätet. Det beror på att det finns DVD-spelare, dataspel, satellitradio och andra resurser för att göra din bil så mycket en underhållning extravaganza som någon hemmabio eller spel arcade. Installera en DVD-skärm i instrumentbrädan i en Toyota Camry är ett bra exempel eftersom det är en vanlig montering /demontering som är lärorik för alla in-dash installationer. Saker du behöver
Försänkt skruvmejslar (2) katalog eltejp
# 2 Phillips skruvmejsel
Panel bort verktyg (Torx eller Allen-drive skiftnycklar)
Visa fler instruktioner
1

Lossa minuskabeln från bilbatteriet. Det är alltid en god regel-of-tumme för alla elarbeten. Om det finns en in-line säkring mellan bilbatteriet och bilstereon, som kan tas bort i stället.
2

Sätt platt huvud skruvmejslar med tips lindade med eltejp på sidorna av luftventilen avsnittet ovanför radion. Ta bort detta avsnitt genom att dra ut den.
3

bort mittkonsolen. Ta bort denna panel genom att lyfta den från baksidan och sedan vinkla hela bit framåt. Avlägsna den främre klämman delen av mittkonsolen.
4

Ta in-dash bil stereo. Koppla bort strömkabeln, släpp kablaget och skruva loss antennkabeln.
5

Ta bort fästena från den borttagna bilstereon. Två skruvar fast varje fäste på sidorna av huvudenheten. Obs: Det kan vara nödvändigt att installera en ny kabelstam på in-dash-kabel, beroende på märke av ny enhet
6

Fäst fästena till den nya in-dash DVD-enhet.. På Toyota Camrys från 2007 och framåt, är navigation /DVD-systemet en 6,2-tums högupplöst digital skärm som kan omfatta iPod och Bluetooth-anslutningar.
7

Anslut en ny kabelstammen om det behövs. Omvänd alla andra ovanstående steg för att installera den nya huvudenheten, mittkonsolen och luftventil avsnittet. Obs: När du installerar om avsnittet luftventilen ovanför huvudenheten, det finns ett par små klipp på vent sig liksom på huvudenheten församling. Var noga med att installera dessa på rätt sätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97267.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.