Hur Wire en elektrisk Trailer Box Brake Control till en 2000 Chevy Pickup

Chevrolet, vardagligt tal kallas Chevy, är en division inom General Motors. Chevy gör ett antal olika fordon, som alla kan användas - med större eller mindre framgång - som en fiberkabel plattform. Montering av en elektrisk broms kontroll antyder att trailern ska bogseras är av betydande storlek och vikt, därför Chevy bogsera fordonet är sannolikt att vara en medel-eller tung lastbil. Till modellår 2006 Chevy installerade "plug-and-play" selar i deras lastbilar som tillåter en eftermarknad elektrisk bromskontroll vara ansluten vid en lämplig terminal. Saker du behöver
Electric trailer broms kit
kabelskarvhus
Visa fler instruktioner
1

installera elektriska kontroll släpvagnsbromsning enligt tillverkarens anvisningar. Normalt innebär detta att lokalisera ett "C"-formad konsol inom bekvämt räckhåll från förarsätet, i linje med främre /bakre axeln på trucken och inom 35 grader av horisontell, sedan klippning bromsen kontrollen i hållaren.
Sida 2

Lokalisera förinstallerade kablage. Det är oftast tejpade till rattstången under instrumentbrädan, och består av tre trådar som slutar i en enda terminal flerblocksbyggnad. Ledningarna bör vara färgkodade svart, vitt och blått.
3

Dra ledningsnätet av elektriska släpvagnsbromsning kontroll på platsen av den förinstallerade kablage, tryck sedan på parat terminala multi-block tillsammans. Installera dem genom att klicka på de två små fjädrande plast tänder, en på vardera sidan av den förinstallerade sele terminalen, i de två uttag, en på vardera sidan av den elektriska släpfordonsbroms styrterminalen.
4

Fortsätt ner genom baksidan av instrumentbrädan med den röda ledaren från den elektriska släpvagnens bromsmanöverorgan, och använda en kabelskarv för att ansluta dess ände till det kopplade sidan av mikrobrytare fäst vid svängningspunkten av bromsen fotpedal.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97538.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.