Specifikationer för Edge Produkter Insprutare

Edge Products bränsleinjektorer förbättra ett fordons bränsleekonomi och prestanda. Systemet åstadkommer detta genom att blanda bränsle med luft - det finfördelar bränslet genom att pumpa den genom ett munstycke vid ett högt tryck. Hela systemet består av ett munstycke och ventil. Huvudfunktioner

Edge Produkter bränslespridare är utformade för att ge imponerande vinster till bränsleekonomi. Till exempel, Edge Dodge injektor kan förbättra bränsleekonomin med så mycket som 1,5 miles per gallon.
Makt vinster

Edge Produkter bränslespridare är utformade för att förbättra prestanda. Till exempel Edge Jammer Insprutare utnyttjar åtta öppning injektorer, snarare än lager sju, för att skapa stora vinster i kraft och bättre körsträcka. I fem stadier av genomförandet, Edge Jammer Insprutare utrustade i en Doge 5,9-liters Cummins motorn kan öka hästkrafter produktionen med 150 och upp till 300 foot-pounds av vridmoment.
Installation

Edge produkter har utformats bränslespridare för snabb och effektiv installation. Som sådana kan de installeras med genom att helt enkelt ta bort lager injektorkroppen och ersätta dem med nya injektorer. Dessutom kan avancerade produkter bränsle-insprutningsmunstycken fästas på lager injektor kroppar.
Model kompatibilitet

Edge Produkter bränslespridare är kompatibelt med många av de större bil tillverkar, däribland Ford, Dodge, General Motors, Hummer, Isuzu, Jeep, och applikationer RV. Den Jammer serien är kompatibel med Dodge Ram 3500 SLT och 3500ST modeller.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97457.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.