Rochester Carb riggningsinformation

Rochester förgasare producerades i över 30 år . Du vill kontrollera alla gjutgods och vakuumpassagen och installera reaktorer vid behov . Utöver dessa åtgärder och andra , kanske du vill överväga flera andra kriterier . Urval

viktigaste steget är att välja rätt förgasare . Rochester gjorde mer än 100 typer av B- förgasare . Du måste anpassa förgasaren till prestanda du kommer att kräva . En bil som kommer att göra en hel del racing kan ta 261 eller 292 , medan en som inte kunde ta emot 235 eller 261 .
Tanke Castings

Du kan hitta att Rochester förgasare du har fått har skeva gjutgods . Om så är fallet , du kommer att behöva plattor maskinstål för att avhjälpa problemet . Det faktum att denna process måste upprepas med några års mellanrum har lett till att vissa auto butiker att upphöra att installera dem .
Filmning

Eftersom ett av de steg som ingår i inställning innebär demontering av förgasare , kan du finna det användbart att dokumentera processen på en videokamera . Du kan berätta proceduren tillbaka till kameran och spela upp det när det är dags att sätta ihop .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97528.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.