Hur kan vi minska vägbuller i en C6

C6 Corvette är en kraftfull och lätt sportbil som produceras av GM. Ett sätt Corvette hålls ljuset är genom sparsam användning av ljud dämpare och ljudisolering. För att minska vägbuller i din Corvette, kan du installera extra ljudisolering inne i kabinen och baklucka, tillsammans med isolering på fender liners. Val av däck gör också en dramatisk skillnad i ljudnivå, och ersätter stock däck med olika eftermarknaden varumärken kommer att minska vägbuller. Saker du behöver
Hylsnyckelsats med spärr
Ljudisolering kit
Plastic dörrtappen borttagningsverktyg
platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort dörrpanelerna genom att ta bort de två skruvarna som är under dörrhandtaget. Bultarna döljs av en liten panel som du kan ta med en liten platt skruvmejsel. Panelen hålls på plats med clips som du helt enkelt dra ut. Koppla den elektriska anslutningen för fönsterhiss, ställ sedan in panelen åt sidan. Den passagerarsidan dörrpanelen avlägsnande kräver avlägsnande av plastpanelen bit till höger om kraften låsswitchen, därefter avlägsnande av bulten under, följt av avlägsnande av bulten i botten av ledstången.
2 < p> Installera ark ljudisolering på dörrbeklädnaderna, skära dem att efterlikna formen av dörren. Sätt ett extra lager runt läppen av högtalaren hålet för att hjälpa till att kontrollera vibrationer. Det finns flera eftermarknaden ljudisolering märken tillgängliga, och vissa företag kommer även anpassade skära en isolering kit för just din Corvette.
3

bort mattan i den bakre luckan och fastställa ljudisolering. Eftersom Corvette är en kombi, får du mer ljudnivån i kabinen eftersom det inte finns någon trunk partition som i en traditionell coupé. Förutom att fastställa ljudisolering, specialiserade företag som Blockit och Lloyds gör enkel drop-in ljudisolerande mattor för luckan området, tillsammans med Mats som glider under mattan bakom sittplatser.
4

bort plasten fender liners och täck de båda sidorna med gummerad underbestrykningslager spray. Den gummibeläggning kommer att skära ner på väg buller, och buller från väg skräp att sparkas upp av däcken. Skärmarna är hålls på plats med åtta plast skruvar - en på toppen, två på sidan, en på fender läppen och en under rocker panel -. Tillsammans med en enda bult nära bromsen kanalen
5

Byt lager Goodyear-däck. De lager däck på C6 är utformade för maximal dragkraft, vilket resulterar i ett högt och hård tur. Det finns flera kvalitet högpresterande däck som erbjuder liknande torra underlag, bättre våt grepp och en tystare gång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97611.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.