Hur man installerar en CRX Gauge bränsleblandningen

Den CRX var en prisvärd sport prestanda fordon tillverkas av Honda Motor Company på 1980-talet. Många CRX ägare förbättra motorns prestanda att dra nytta av bilens låga vikt och låga effektivisera design. Ett antal eftermarknaden prestanda alternativ, till exempel en kall luftintaget och högpresterande avgassystem, kan producera förändringar i luft-till-bränsle-förhållandet. För att avgöra exakt hur eftermarknaden alternativ verkställa din motor, installera en luft-till-bränsle mätare. Saker du behöver
Avbitartång
Trådskalare
eltejp
lödning pistol (valfritt) katalog Hylsnyckelsats
Fuel ratio mätare
Visa fler instruktioner

1

Prop öppna huven och leta syresensorn på grenröret. Det är en elektronisk kontakt som har ett kabelnät med fyra trådar ut från den.
2

Skär den gröna kabeln ungefär tre inches bort från syresensorn kabelnätet. Använd en kabelskalare att ta bort cirka 1/2-tums av isoleringen från änden för att exponera koppartråd. Fläta bar koppartråd med slutet av den vita kabeln som är ansluten till bränsle mätare.
3

Löd kabeln anslutningen om en lödning pistol är händig. Täck samband med eltejp tätt.
4

Ground den svarta kabeln som är ansluten till bränsle mätaren. Gör detta genom att bifoga det till en bult på fordonets ram med en hylsnyckel.
5

Leta efter ett hål i brandväggen genom vilken andra ledningar passerar in i kupén. Mata ledningarna bränslemätare genom detta hål. Montera mätaren bränslekvoten på instrumentbrädan där det syns tydligt. Fäst kablarna till mätaren enligt tillverkarens anvisningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97618.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.