Hur man tar bort dörrpanelen på en 1997 GMC Pickup

Dörren på din bil har en hel del komponenter med potential för misslyckande. Fönstret tillsynsmyndigheter, dörrlås, lås och högtalare dörr kan alla gå ut över fordonets livstid. För att komma åt någon av dessa komponenter, måste du först ta bort luckan. Detta är inte ett svårt jobb, och bör ta ca 15 minuter att göra. Saker du behöver
kryssmejsel
skruvmejsel
Interiör panel borttagningsverktyg
Visa fler instruktioner
1

Öppna dörren så bred som möjligt . Grip den inre panelen i övre hörnet precis på motsatt sida av sidan spegeln, och dra bort det med hjälp av händerna.
2

Skruva bort de två Phillips-skruvar i armstödet med hjälp av Phillips- skruvmejsel. Använd sedan skruvmejsel för att ta bort plasten ram som går runt det inre dörrhandtaget med händerna. Dra loss panelen makten fönstret med händerna för att frigöra klipp, dra ut kablaget till panelen.
3

Sätt änden av den inre panelen, borttagningsverktyg i nedre hörnet av dörrpanelen, mellan panelen och själva dörren. Fisk runt med verktyg för att hitta klippet i hörnet av panelen, sedan bända ut det med hjälp av verktyget.
4

Fortsätta arbeta verktyget inre klämman runt panelen, som arbetar tillsammans från botten till sidorna och upp, släppa varje klämma hjälp att utnyttja den gratis.
5

Lyft dörrpanelen upp mot innertaket, dra sedan bort det på dörren. Ta loss kabelstammen som leder till det inre ljuset på dörren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97205.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.