Hur man tar bort Tonade Rutor på bilrutor

Om du har fönster toning som vänder lila i färg eller börjar bubbla, är det dags att byta ut det. Villkoret för toning kommer sannolikt bara att fortsätta att försämras, så det måste tas bort. Medan processen för avskalning av nyans kan vara svårt, om du har rätt material och några grundläggande riktlinjer, kan du göra jobbet själv. Saker du behöver
svart plast soppåsar
Spray flaskor (2) katalog Hushåll diskmedel
Vatten
Koncentrerad ammoniak
Stålull, super fina
Rakblad skrapa
Pappershanddukar
Glasrengöringsmedel
Visa fler instruktioner
1

Gör färgtonen bort på en varm, solig dag, och parkera bilen mot solen. Detta är viktigt så att du kan få flera lager av nyans varmt nog att lossna som ett enda stycke. Försök att ta bort nyansen i kallare temperaturer kommer troligen att resultera i det fjällning och skalning i små bitar, och endast ett lager i taget.
2

Ta en (eller fler om det behövs) i svart plast soppåsar och skär dem ungefär storleken på formen på utsidan av fönstret som du tar bort färgton. Fyll en sprayflaska med varmt såpvatten över hela utsidan av fönstret, och sedan täcka fönstret med svart soppåse (s). Jämna ut alla rynkorna i påsen (er) så att de håller på att lägga platt på fönstret.
3

Cut soppåsar för att passa inuti fönstret nu, och ställ åt sidan. Lay ut mer plastpåsar som en skyddsanordning samtliga inre ytor nära fönstret. Sätt på Skyddande andningsmask, och fyll den andra sprayflaska med outspädd ammoniak. Spraya ammoniak på Färgtoning på insidan av fönstret, mättar den ordentligt.
4

Placera soppåsar du bara klippa upp mot det inre fönstret, fånga ammoniak innan den kan avdunsta. Lämna bilen parkerad med fönster som vetter mot solen i en timme.
5

Börja att skala nyansen av i ett hörn med fingret och sedan rakhyveln skrapan. När du får tillräckligt lyft för att få tag på, ta tag i den med fingrarna och försök att dra filmen ut i en hel bit. Spraya nyans ofta med ammoniak som du strippa.
6

Skrapa bort eventuell nyans som inte lossnar genom peeling med rakkniv skrapan. Rengör limmet som finns kvar på fönstret med användning av ammoniak och stålull. Avsluta genom att ta bort påsar och rengöring av fönster med hushållspapper och fönsterputs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97077.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.