Auto Meter Shift Ljus Instruktioner

för dra racers eller vanliga förare, ger en övergång ljus en visuell indikation på att den optimala skift punkt har nåtts utan att behöva titta ner på bilens varvräknare. Detta hjälper föraren att undvika att slå rev-limiter under acceleration och tillför ett mått av säkerhet eftersom föraren inte behöver titta bort från vägen för att övervaka varvtal. Auto Meter skift lampor kan installeras med några grundläggande verktyg. Saker du behöver
Open-end eller skiftnyckel
Drill
3/16-inch borr
3/16-inch genomföring
Skruvmejslar
Self-tapping screw
Wire tap skarvar
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln med en öppen ände eller skiftnyckel.
2

Välj en plats för skiftet ljus som är väl synligt men inte skymmer din sikt över vägen eller andra instrument fordon. Montera ljuset med de medföljande skruvarna. Dra åt skruvarna ordentligt med en skruvmejsel.
3

Välj en plats för RPM-modulen som är skyddad från smuts, vatten och fysisk skada och lätt åtkomlig för service och uppgraderingar. Välj önskad inställning på "Cylinder Välj" byta och montera RPM-modulen med självgängande skruvar. Kör trådarna från skift ljus till RPM-modulen. Anslut kontakten från skift ljus till kontakten från RPM-modulen genom att rikta in skåran i en kontakt med skåran i den andra kontakten och trycka ihop dem tills de låses på plats.
4

Borra ett 3/16-inch hål i brandväggen med en borr och lite. Se till att inga kablar eller slangar bakom brandvägg som kan skadas av borrning. Sätt en 3/16-inch genomföringen i hålet. Kör den gröna ledningen från RPM-modulen genom genomföringen och anslut den till den negativa (-). Terminal på bilens spole eller till "tach"-porten på den elektroniska tändmodulen
5

Anslut svart kabel från RPM-modulen till ett jordat metallföremål del av fordonets chassi med antingen en befintlig bult eller plåtskruv. Använd en skarv tråd kran för att koppla den röda kabeln från RPM-modulen till en påslagen 12-volts kabel som endast drivs när fordonets tändning är på "On", "Kör" eller "Tillbehör" läge. Anslut den negativa batterikabeln och dra åt ordentligt.
6

Starta fordonet och testa skift ljus för korrekt funktion. Koppla bort den negativa batteripolen och kontrollera alla anslutningar om övergången ljuset inte fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97363.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.