Att beställa en minibuss utan baksäten

Minibussar har gjort en inverkan på familjens fordon. Den manöverförmåga som erbjuds av minibuss tillsammans med extra rum för barn och deras redskap är en trevlig kombination. En nackdel med dagens minibuss är tillgängligt lastutrymme. Baksätet i minibuss lämnar endast ett litet utrymme för väskor och annan last mellan stolsryggen och baklucka. Beställa en minibuss utan baksätet är en lösning på detta problem om lastutrymmet är mer av en nödvändighet än sittplatser. Saker du behöver
Anpassad ordning
Finansiering
Visa fler instruktioner
1

Kontakta en återförsäljare av märket av minibuss som du vill köpa. Förklara dina behov för bilhandlare och låt dem veta att du vill beställa en minibuss utan baksätena.
2

Arbeta med återförsäljaren för att slutföra anpassade formuläret fordon ordning som de kommer att ha tillgång till. Det kommer att finnas flera beslut att fatta inkl färg färg, färg på insidan och vilka extra alternativ som du vill läggas till van.
3

Ordna finansieringen. Den auto återförsäljare kommer inte att lämna egen ordning om de inte vet att du har den finansiering som finns tillgänglig för att betala för bilen när den anländer.
4

Logga köpekontraktet. Inte alla auto återförsäljare kräver detta, men det är en bra sak att vara beredd på. Vissa återförsäljare kräver köparna att underteckna ett avtal som säger att de inte kommer tillbaka ut på köpet av den beställda anpassade fordon. Återförsäljare kräver detta för sitt eget skydd så att de inte fastnar försöker sälja en minibuss som inte har några baksäten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97578.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.