Så räkna Watt Mått & Kanaler för Car Amps

Automotive ljudförstärkare används för att förstärka AC alstras av bil stereo. För en monofonisk, eller "Mono" system, flera högtalare drivs av en förstärkare kanal. För stereofoniskt, eller "stereo"-system, en förstärkare kanaleffekter enda speaker.When beräkning förstärkare makt, gör summan av uteffekten för varje kanal upp totalt betyg förstärkarens effekt. Till exempel är en förstärkare med två kanaler som ger 25 watt per kanal betraktas som en 50-watts-förstärkare. Saker du behöver
Ägarmanualer för högtalare
penna och papper
Calculator
Visa fler instruktioner
1

Bestäm hur många högtalare du vill installera i bilen. Skaffa värdet högtalarens effekt (t.ex. "50 watt" eller "50 W") för varje högtalare. Skriv ner effektvärdena för högtalarna.
2

Bestäm om du vill ansluta alla högtalare till en kanal, eller om varje högtalare kommer att anslutas till en egen kanal. Observera - de flesta ljud-mottagare och cd-spelare finns stereophonic Addera 3 p Om du ansluter högtalarna till en kanal, beräkna effekten genom att lägga ihop makten betyg för varje enskild högtalare.. Välj en förstärkare med en uteffekt per kanal är mindre än eller lika med summan av alla högtalare som är anslutna till den kanalen.
P Om du ansluter en högtalare till varje kanal, väljer en förstärkare som ger en effekt per kanal som är mindre än eller lika med högtalaren som är ansluten till kanalen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97264.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.