Hur man installerar ett APC Air Fuel Gauge

American Produkter Företag (APC) tillverkar mätare flygbränsle som används för att bestämma förhållandet mellan luft och bränsle som finns i en motor. En mager blandning hindrar en motor från att producera den mest makt att den kan, medan en rik blandning kan orsaka att motorn går varm, släpper mer föroreningar och avfallsbränsle. Installera ett bladmått bränsle låter dig noggrant övervaka bränsle och luftblandningen i bilens motor. Saker du behöver
Wrench set
Skruvmejselsats
Drill
Trådskalare
Lödkolv
eltejp
Visa fler instruktioner
1

Sätt ditt fordon i "Park" och slå av tändningen. Öppna huven och ta bort kabeln från den negativa polen på batteriet med en skiftnyckel.
2

Hitta en plats att montera mätaren luft bränsle som vanligtvis på instrumentpanelen inom bekvämt utsikt. Beroende på bil kan det vara en befintlig tomt panel du kan poppa ut, kanske du kan skära ett hål i en öppen del av instrumentbrädan eller du kan montera mätaren under instrumentbrädan på konsoler. Använd hårdvaran ur satsen och följa tillverkarens rekommendationer och anvisningar.
3

Anslut den positiva kabeln från mätaren till den positiva inlägget på batteriet. Du kanske också behöver ansluta mätaren till en terminal i säkringsdosan till en säkring som är i drift endast när fordonet är på. Läs i bruksanvisningen för en lämplig tapp.
4

Lokalisera syre (O2) sensor, vilket är vanligt vid baksidan av motorrummet. Följ ledningarna som leder bort från sensorn till en elektrisk sele som har O2 signaltråd märkta som sådana. Använd kabelskalare att skala bort en del av sin isolering. Skala bort ungefär en 1/4-tums av ledningar från den syre signalkabel ansluten till APC mätaren. Skarva de två ledningarna genom att vrida ihop dem och löda skarven om möjligt. Täck samband med eltejp.
5

Dra negativa ledningarna från mätaren till den negativa polen på bilbatteriet. Anslut kabeln till den negativa polen på batteriet med hjälp av en skiftnyckel.
6

Slå på din bil och se om APC luft bränslemätaren fungerar, om det inte måste du dubbelkolla alla dina kabelanslutningar och prova processen igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97622.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.