Fårskinn bilbarnstol täcka Problem

överdragsklädslar gjorda av fårskinn har många fördelar . De är goda isolatorer , håller dig varm på vintern och svalt på sommaren . De är bekväma och ger ett extra lager av stöd under körning . De ser också bra . De har dock vissa nackdelar. Rengöring och underhåll

Rengöring fårskinn bilbarnstol täcker är dyrt och tidskrävande . Spot rengöring är ett alternativ , med vatten och en mild tvål , men endast för lätta fläckar . Underhåll krävs med en mjuk borste regelbundet för att avlägsna smuts .

Tvätta dem felaktigt kan förstöra dem , eftersom det kan ta bort hudens naturliga oljor , torka ut ryggen på skinn , riva bort remsor eller kan till och med orsaka fragmentering . Tvätta fårskinn täcker med specialtillverkade schampon och sedan lufttorkning dem är tidskrävande . Kemtvätt är det bästa alternativet , men är dyrt .
Kostnad

Skräddarsydda fårskinn bilbarnstol täcker är dyra , med några som kostar uppåt på $ 500 per par . Det finns de som kostar närmare $ 150 per par , men dessa är standard - storlek , inte anpassade monterade . Vid vardera pris , fårskinn bilbarnstol täcker är en betydande investering .
Sidokrockkuddar

Vissa tillverkare kräver att fårskinn bilbarnstol täcker ändras för att tillgodose sidokrockkuddar som är standard i vissa fordon , däribland Volkswagen Beetle , Toyota Prius , Honda Civic , Honda Accord och Volvobilar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97367.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.