Hur man tar bort en ratt från en Chevy S10

Ratten i din bil kan bli mycket personligt. Efter allt, det är en sak som du alltid röra vid körning, och det är navigering för din resa. Om att ratten blir spruckna och spröda som vissa gör efter tid, måste du byta ut den. Men innan du gör det, måste du först ta bort den ursprungliga ratten, vilket bör ta ca 15 minuter. I det här fallet är projektet fordonet en 1990 Chevrolet S10 pickup, men processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
1/2-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
Ratt avdragare
Visa fler instruktioner
1

Vrid ratten från sida till sida tills den låses på plats. Detta kommer att göra processen lite enklare, eftersom hjulet inte kommer att vända när du arbetar.
2

Ta hornet knappen i mitten av ratten genom att dra den emot dig. Detta kommer att utsätta muttern ratten i centrum. Addera 3

skruva isär centrumbult från ratten, med 1/2-tums Ratchet, utbyggnad och uttag. Detta skulle frigöra ratten direkt, men troligen måste du gå vidare till nästa steg.
4

Placera ratten avdragare på ratten så att centrum bulten på avdragaren ligger på centrumaxeln av hjulet. Då tråden i de bultar som medföljer avdragare i de två gängade hålen på vardera sidan om den centrala axeln på hjulet.
5

Dra ner centrumbult på ratten avdragare med 1/2 -tums Ratchet och uttag tills ratten dyker gratis. Ta sedan bort avdragare ratten från ratten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97125.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.