Ansluta Elektriska släpvagnsbromsar på An LR3 Land Rover

Land Rover III, eller LR3, var Land Rover ersättare för Discovery, och infördes modellår 2005. Land Rover annonserar fordonet som kan bogsera 7700-pounds, och dess förmågor som en arbetshäst är kopplade med en lyxig interiör. En fabriksmonterad anslutning sele som finns i fordonets vävstolen betyder lite kunskap och några verktyg behövs för att ansluta kabeln broms controller till släpets bromsar. Saker du behöver
Skruvmejsel
Lödning kit
Shrink-wrap isolering kit
plast buntband
Visa fler instruktioner
1

Installera en broms controller i förarutrymmet i LR3 om man inte är fabriksmonterad. Följ tillverkarens anvisningar för anslutning den svarta till 12-volts levande, den röda tråden till bromspedalen mikrobrytare och den vita ledningen till jord.
2

Rensa förarsidan utrymme inuti LR3 lastrummet , och hitta en täckt skruv under högtalargallret. Bänd loss det skruven med en skruvmejsel, och sedan dra åt skruven och lyft bort beklädnaden.
3

Leta runda uttaget kvar av Land Rover för anslutning av en släpvagn kabelsats . Om LR3 är kopplad med en platt fyra stift skumt utloppet kommer att vara ockuperat, men det kommer att bli en intilliggande blå tråd med någon terminal på högkant. Kör den blå kabeln från bromsen styrenheten genom fordonet och använda en lödning kit för att koppla den till den lösa blå tråd, sedan isolera gå med en shrink-wrap kit.
4

Byt kåpa . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97496.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.