Automobile Färgtoning Lagar

Toning glaset på din bil avsevärt sänker temperaturen invändigt samt hjälpa till att skära ner på reflexer. Men det finns särskilda lagar för varje stat som måste följas. Statliga lagar

Varje stat dikterar specifika begränsningar för auto glas toning. Det är mycket viktigt att följa dessa regler för att undvika eventuella citeringar, i vissa fall, även när bara reser genom en annan stat än den stat i vilken fordonet är registrerat.
Glasytor

Många stater tillåter olika procentsatser av ljustransmission (känd som VLT, "Visible Light Transmission") genom glaset områden beroende på var glaset ligger på fordonet. Till exempel kan framsidan och de bakre sidorutorna har en annan juridisk procentsats än bakrutan eller "visor" område av vindrutan (de bästa 4 inches till 6 inches av vindrutan).

Net vs Film

Annan terminologi hjälp när du lägger fönster toning är den "Net" eller "Film" procentsats, som hänvisar till den mängd ljus som måste kunna passera genom tonade fönster. De flesta stater mäta "Net" mängden ljus som passerar genom både glaset och toning film, medan andra mäter mängden ljus som passerar genom nyans filmen bara. Addera MPV
< p> MPV är fritidsfordon, pickuper och stadsjeepar. De flesta stater har särskilda regler för SUV nyansering och för andra MPV fordon som fönstret konfiguration kan vara helt annorlunda än den genomsnittliga personbilen. Var noga med att kontrollera om de särskilda reglerna för MVP om det är den typ av fordon som du arbetar med.
Kontrollera din statens lagar

Eftersom det inte finns en nationell definitivt svar på "Hur mörkt kan färgtonen på min bil," det är viktigt att kontrollera dina egna statens föreskrifter innan du installerar toning auto glas. De flesta statliga motorfordon division webbplatser kommer att lista andelen blockerade ljus tillåtna nivån för varje fönster på din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97165.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.