Hur Hook LED-ljus barer Upp till en lastbil

Om du vill lägga till en personlig touch på din bil, kan du prova att sätta några LED-lampor i den. Du kan köpa ett kit med de delar du behöver för att ansluta din LED-ljus bar, vilket gör detta ett av de enklaste anpassningar för att utföra. Om du följer rätt förfarande, kommer du att kunna säkert ansluta din LED lampor och placera dem så att du lätt kan växla mellan dem på och av när du kör. Saker du behöver
LED kit
Drill
Borrmaskin fastsättning
1/8 tum borr
Loop kontakt
Elektriska crimptång
1/2 tums skiftnyckel

Visa fler instruktioner
1

Placera bar av LED-lampor som kom med satsen som du köpt på plats i din bil där du vill bifoga och visa dem.

2

Stick en av de självgängande skruvar som medföljde den LED-kit i fästet på ena änden av LED bar och skruva in den i ytan med en borrmaskin och skruvdragare fastsättning. Fäst den andra änden till ytan med en annan självgängande skruv.
3

Borra ett hål genom brandväggen av lastbilen så att du kan komma åt batteriet med dina kablar. I vissa fall kan du köra dina kablar längs lastbilens ledningsnät. Om inte, borra ett hål någonstans på förarsidan under instrumentbrädan. Se till att den andra sidan av brandväggen i motorrummet är också en öppen yta, så du behöver inte borra i någonting. Använd 1/8 tum till en fjärdedel 1/4 tums borr.
4

Kör din negativa kabeln (som vanligtvis är svart) men hålet du gjort. Om tråden är nakna i slutet, bifoga en loop-kontakt. Stick den nakna änden av tråden till en slinga kontakt och använda ett par elektriska klämtång att pressa anslutningsstycket på viran. Om tråden redan har en kontakt i slutet, ta bort muttern från den negativa batteripolen kabel med en nyckel eller hylsa (vanligaste storlekarna är 1/2 tum eller 10 mm).
5

Slide den negativa kabeln från LED-bar över bulten på den negativa batterikabeln. Byt ut muttern och dra åt den med nyckel eller hylsa.
6

Kör positiva kabeln från LED bar till on /off knapp på instrumentbrädan antingen med en självgängande skruv eller en dubbel- dubbelsidig självhäftande dynan. Var noga med att placera växeln i ett bekvämt läge inom räckhåll för säker drift under körning. Switchen har två metall inlägg på baksidan. Dessa kallas även den "manliga" slut i elektriska terminologi.
7

Fäst den positiva kabeln till någon av tjänsterna på switchen. Om tråden är nakna, anslut en "kvinnlig" kontakt till båda ändarna av kabeln. Anslut den manliga och kvinnliga ändarna. Den LED-kit bör ha en andra röd tråd, om det inte redan förmonterad till den röda kabeln som kommer från ljuset bar. Upprepa samma steg för att fästa tråden till den andra stolpen på strömbrytaren.
8

Kör resten av andra röda tråden genom brandväggen, tillsammans med den negativa kabeln. Fäst den andra änden av den röda kabeln till den positiva sidan av din lastbil batteriet på exakt samma sätt som du gjorde den negativa sidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97375.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.