Hur du anpassar din egen Seat Cover Med Graphics

Med tillgången på eftermarknaden klädslar, har ingen att nöja tråkiga grå eller brun sittplatser inuti sin bil eller lastbil. Men även med alla olika färger och stilar av klädslar som finns att köpa, kanske du inte kunna hitta den exakta klädseln att matcha dina egna intressen eller stil. Det är lätt att skräddarsy din egen täcker bilbarnstol med en grafisk som du väljer. Saker du behöver
Bil sittunderlag
Color bläckstråleskrivare
Colorfast bläckstråle överföringsduk
mellanlägg, järn-på lim
stuvbit

Visa fler instruktioner
1

ladda upp eller välja en bild på din dator som du vill använda på din sittunderlag. Du kan behöva ändra storlek eller beskära bilden i ett fotoredigeringsprogram eller bildredigeringsprogram program innan du skriver ut.
2

Skriv ut en testsida för din bild på en bit vanligt papper för att kontrollera att bilden är rätt storlek och att bilden skrivs ut korrekt.
3

Följ instruktionerna som följde med din bläckstråle transfer papper tyg att ladda tyget i skrivaren och skriver ut ditt bild på tyget. Låt tryckt tyg för att torka.
4

Förvandla din tryckta tyget så att bilden är vänd nedåt. Följ instruktionerna på din mellanlägg paket att stryka mellanlägget på baksidan av din tryckt tyg.
5

Ta bort papperet från baksidan av smältbara webben.
6

Med den grafiska uppåt placera den på din bil sittunderlag. Placera en bit skrot tyg över den grafiska följ mellanlägg anvisningarna för att stryka det på sittunderlag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97425.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.