Instruktioner för LED Interior takbelysning

LED-lampor brinna i år, med en beräknad genomsnittlig livslängd på 10.000 timmar. De LED-lampor använder också mindre el och ger ofta mer lumen ljusflöde än andra stilar av lampor. Bil takbelysning dra nytta av de LED-lampor. Installera LED-lampor för Autos takbelysning är en snabb och enkel process. Universal auto LED-lampor finns tillgängliga för nästan varje märke och modell. Processen från att byta över till LED-lampa är så enkelt som "plug-and-play". Saker du behöver
Liten platt skruvmejsel (tillval) katalog Liten stjärnskruvmejsel (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Köpa rätt storlek LED universal takbelysning från en auto-delar återförsäljare. Förse dem med året, märke och modell av din bil.
2

Titta på gjort ljuset i bilen för att se vilka anslutningar håller plastbubbla på plats. Om det finns skruvar, använda rätt typ av skruvmejsel för att avlägsna kupolen bubblan. För säkerhets skull, öppna huven på bilen och koppla ur batteriet för att förhindra oavsiktliga stötar under glödlampan förändring.
3

Dra ut den gamla glödlampan och skjut den nya LED ersättningslampa in fixturen. Placera kupolen tillbaka på huset och skruva de bifogade filerna i stället. Återanslut bilbatteriet.
4

Vrid nyckeln till neutralläge eller slå på auto på. Slå på kupolen strömbrytare eller öppna bildörren för att testa lamporna. Vrid ratten för att göra ljuset ljusare eller mörkare till önskad inställning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97647.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.