Hur man tar bort baksätet Från en Acura TL

Du kan behöva ta bort en Acura TL: s mandat om du anpassar dem, reupholstering dem eller ha dem rengjorda, eller om du planerar att ersätta dem totalt. Kanske är de i vägen för en annan uppgift. Oavsett syftet, att ta bort en Acura TL: s baksäte kräver oftast att ta bort några bultar. Med tanke på hur skrymmande och besvärliga platser kan vara ibland, kan det verkar vara mer av en stor produktion än det faktiskt är. Bara har en sockel som praktiskt och du är klar. Saker du behöver
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Flytta Acura TL: s två framsätena framåt. Detta är inte ett obligatoriskt steg, men det kommer att ge dig lite extra manöverutrymme.
2

Lokalisera bulten sittdyna och ta bort den med en hylsnyckel. Denna skruv ska vara på den högra änden av kudden. Du kommer att behöva dra öppna spalten mellan dynan och ryggstödet för att se den.
3

Släpp spärrarna under sittdynan. Du kommer att behöva dra utsläpp luckor framåt för att frigöra dem från deras låshakarna.
4

Ta bort sittdynan.
5

bort fem skruvar med en hylsnyckel. Tre av dessa bultar kommer att vara på botten av sätets ryggstöd. De andra två är under nackstödet, och du kommer att behöva gå igenom veck i klädseln för att komma åt dem.
6

Dra försiktigt ryggstödet framåt och ut ur en av Acura s passagerardörrar.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97342.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.