Hur man installerar en automatisk Shift Knob

En ny växelspaksknopp hjälper dig anpassa och ställa din bil bortsett från resten . Lär dig att installera en automatisk växelspaksknopp själv , oavsett din mekanisk förmåga . Saker du behöver
Växelspakknapp
Visa fler instruktioner
1

Köp en växelspaksknopp för ditt fordon . Om du använder en eftermarknad växelspaksknopp , se till att det är särskilt utformade för året , märke och modell av din bil . Växelspaksknoppar gjorda för andra tillämpningar är svårt , och ibland omöjligt , att ändra .
2

Avinstallera gamla växelspaksknopp genom att vrida den moturs . Om fordonet är gammalt , kanske du måste bära handskar för att få ett bättre grepp ( ju längre vreden är på , desto svårare är det att ta bort ) . När ratten är helt skruvas , kommer det släpper lätt från växelväljaren .
3

Installera den nya växelspaksknoppen genom att placera den på växelväljaren och vrida medurs . Mängden rotationer beror på din bil , men du måste dra åt det tills det blir mycket svårt att vända . Prova nya växelspaksknopp ut , och se till att den känns stadig när du väljer redskap .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97064.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.