Hur man bygger en gas Vaporizer

Gas vaporizors är tillägg till bilens bränsleavgivningssystem att öka gas körsträcka och makt genom att förånga flytande bränsle som levereras från förgasaren eller bränsleinsprutningar. Den förångade gasen brinner mer fullständigt och effektivt än de större particled flytande gas, och detta leder till bättre körsträcka och mer hästkrafter från bilens aktuella bränsletillförsel inrättas. Gas förångare är ganska smärtfritt att byggas. Intaget av dina motor driver en fläkt som snurrar och effektivt förångar bränslet, då detta kommer in i motorn. Dessa är gjorda med några vanligt förekommande material och en liten bit av uppfinningsrikedom. Saker du behöver
elektrisk fläkt Kaffe CANTIN SnipsLiquid NailsHose Clamps
Visa fler instruktioner
1

Använd tenn sekatören för att klippa botten av av kaffe kan och sedan klippa längs ena sidan av burken så att du har en böjd metallbit. Lay fläkten inuti böjda metallen och tryck sedan metallen tillsammans tills den vidrör sidorna av fläkten. Använd flytande naglar för att säkra sidorna av metallen kan tillsammans och låt torka.
2

Skjut fläkten inuti nybildade cylindern och säker genom att sätta flytande spikar på sidorna av fläkten och låta att torka. Detta kommer att fungera som huvuddelen av din förgasare. Addera 3

Demontera slangen luftrenaren från slutet av motorns luftintag och skjut änden av förångaren kroppen på intaget. Säkra till intaget med slangklämmorna och sedan fästa slangen luftrenaren på den andra änden av förångaren.
4

Använd pennkniv för att skrapa en liten bit plast beläggning bort av positiva och negativa kablar som är anslutna till din strålkastare.
5

Wrap respektive ändar av fläkten ledningar runt dessa trådar och sedan täcka med eltejp. Nu när du slår bilen på och slå strålkastarna på, kommer förångaren aktivera öka din bränsleekonomi.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97040.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.