Hur du köper en sport Seat

När du uppgraderar en bil, de vanligaste problem är kosmetika och prestanda. Men i minst en typ av uppgradering, kommer komfort i spel. Vid byte fabriken sätena i din bil för eftermarknaden säten, bör din komfort vara en av de främsta oro. Saker du behöver Heypoker Bilbarnstolar
Visa fler instruktioner
1

Tänk på din budget. Vissa platser är mycket mer sofistikerad än andra och kan inkludera sådana funktioner som elektroniska justeringar av svankstöd.
2

Betrakta de stora märkena av bilsäten. Dessa skulle omfatta Cobra, Keiper Recaro och Flofit. Kolla biltidningar för varumärken. Addera 3

Kontakta en eller två av de tillverkare och få namnen på några återförsäljare i ditt område. Vanligen, auto sport butiker säljer bilbarnstolar samt hjul väg, rattar, aerodynamiska kit och andra tillbehör.
4

Be att se butikens säte display så att du kan inspektera platser.

5

Tänk säkerhetsfunktioner. Saker att titta efter? En hög, nära ryggstöd som kan stödja och skydda hela din rygg, en helt vadderat justerbart nackstöd, justerbart säte höjd och lutning (för att uppnå bästa sittställning och rätt betraktningsvinkel), en metallram med en stabil kors pjäs som kan absorbera deformation energi, och ett trivsamt formad sittdyna.
6

Tänk ergonomi. Leta efter uttalad sidostöd som är utformade för att hålla kroppen i en ergonomisk ställning och minimera muskulär ansträngning, sittdyna förlängning för lårstöd, och höjd och lutning.
7

sitta i sätena för att kontrollera ut sin komfort och ergonomisk design.
8

Fundera på hur sätena ser ut i din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/96982.html

Previous: No
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.