DIY Custom Car Interior

Människor som tillbringar mycket tid och pengar för att renovera eller underhålla sina fordon vill ofta det inre av sina bilar för att matcha kvaliteten och personligheten av exteriören. Det kan bli kostsamt att uppdatera och anpassa det inre av en bil, men om du gör det själv, kan du spara mycket pengar. Om du noga överväga alla faktorer och aspekter, kan en bils interiör uppfyller lätt de förväntningar som väckts av exteriören. Saker du behöver
Tänger
Sprayfärg
Carpet
Lim
Bilklädsel
Ratt /täcka
Visa fler instruktioner
1

Gör en plan för din bils anpassad interiör. Analysera utsidan av din bil och avgöra vad den säger om bilen och den person som kör den. Saker att tänka på när du gör din plan är det allmänna temat din bil displayer, kostnader, dina funktioner och valfri komfort eller estetiska objekt du vill lägga till.
2

Erövra ratten. Detta kan vara en av de enklaste delarna av din inredning för att ändra, men det kan göra den mest omedelbara skillnaden. Det finns många typer av rattar att välja på när du byter den du för närvarande har. Besök en Biltema och visa varor de har på handen. Om du inte ser en ratt som du gillar, be att få se deras sortiment. Ofta, när du byter en ratt, behöver du lite extra hårdvara för att få det att passa. Var noga med att fråga vad som kommer att krävas för att installera det. En annan snabb väg att gå för att uppdatera din ratt är en ratt täcka, vilket också bör finnas på en Biltema eller online.
3

Renovera era platser. Detta skulle kunna omfatta sits ersättare om du väljer att uppdatera dem. Om du inte vill ändra dem, kanske du vill täcka dem eller reupholster dem. För att täcka dem, leta efter klädslar som passar era platser, eller utforska alternativ för universell passform omslag. Om du väljer att ändra strukturen i era platser, måste du ta bort sätena från sina baser med tång. Kontrollera med en tygaffär eller bildelar butiken för tyg lämplig för klädslar. Att tillämpa nya tyget, ta isär ryggstöden från sätet bottnar. Sträck tyget över sätet delar och häfta till botten med hjälp av en häftpistol. Sätt dina häftklamrar nära varandra, hamnar till slut. Sätt sätena ihop och montera tillbaka in i bilen.
4

Ändra din instrumentpanel, dörrpaneler, konsol och innertaket. Vissa människor väljer att sätta nya i om de nuvarande är spruckna eller delas. Om din är i gott skick, kan du måla dem med sprayfärg. Ta ut dem innan målning. Välj en färg som kommer att hålla sig till vinyl och plast. En ny headliner är nödvändig när den gamla börjar sloka, eller om färgen inte längre matchar din nya interiör.
5

Byt matta eller golvmattor. Om du går för en helt ny interiör, väljer att byta ut mattan. Slita ut den gamla mattan och skär en ny, med den gamla mattan som ett mönster. För att göra ett bra jobb på detta, bör säten och konsoler avlägsnas. Den nya mattan ska installeras med lim fordon mattan. Ett annat alternativ är att ta bort den nuvarande mattan och spraya på en polyuretan foder i färg som matchar din nya interiör. Om ditt fordon inte behöver en ny matta eller golv, välj golvmattor som matchar. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97341.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.