Infiniti bil gåvor

Infiniti är ett exklusivt auto maker i Japan och är den lyxiga märket dess moderbolag, Nissan. Enligt Edmunds.com, var det lanserades modellåret 1990 med avsikt att passa in i USA: s marknad för premium bilar utan att påverka Nissans mer mainstream, mer överkomligt bilden. Eftersom bilen företaget har vuxit, en rad olika prylar och objekt finns nu som kan ges som gåvor till Infiniti entusiaster. Fordon Cover

För de som älskar sina sportigare Infiniti bilar såsom G37, G37S eller G Coupe, kan ett fordon försäkringsskydd ges som en gåva, som ger dem möjlighet att täcka sin bil mot regn, slask , fågelspillning och annat material som kan skada utseendet på sin bil när den är parkerad. Den har en slitstark plast design som hjälper stöta bort vatten, mögel och mögel, samt anpassade elastiska främre och bakre fållar att säkerställa bra passform. Den enda nackdelen med denna gåva kan vara det faktum att Infiniti ägaren måste ta sig tid att sätta upp det på.
Upplyst Kickplates

Varje gång förare eller passagerare kliva ut ur de nyare modellerna av Infiniti bilar, kan namnet på bilen ses längs inre kanten av dörrkarmen, även känd som sparkplåt - åtminstone under dagtid. Så en kall gåva för en Infiniti ägare kan vara belysta kickplates, som kan installeras på undersidan av fronten doorsills med små LED-lampor som lyser upp varumärket med en attraktiv ändå subtila glöd. Detta är en liten men ändå märkbar present till någon som älskar att köra bil med unika små accessoarer.
Hatch Tält

På de större Infiniti SUV-modeller som den FX35 och FX50, kan baksidan av bilen omvandlas till ett sovrum med praktisk enhet som kallas en lucka tält. Detta tält har en dragkedja, justerbar hylsa med två mesh dörrar som kan hakas runt den öppna bakdörren av en Infinity SUV. Det finns ett kapell och extern regn fluga som kan sitta över den öppna bakdörren för att säkerställa att inget vatten tränger in i bilen i händelse av regn. Vad är ännu bättre är luckan tältet lätt kan bli ett fristående tält. Detta är en utmärkt present till en Infiniti ägare som älskar att lägret men är tveksam till att göra det i deras lyx sport utility vehicle.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97352.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.