Hur man installerar en BMW E36 Analog Climate Control

BMW E36 var en generation av 3-serien modell tillverkad mellan 1992 och 1998. I E36: ​​s analoga klimatpanelen monteras under bilens stereo. Om den aktuella klimatpanelen är trasig, byt ut det genom att installera en ny analog enhet klimatkontroll. På vissa bilar, måste du delvis isär instrumentbrädan för att göra detta. Men detta är inte fallet i BMW E36. Du bör kunna installera en ny analog enhet klimatkontroll i ca 30 minuter. Saker du behöver
Wrench
Philips skruvmejsel
Trim stick
Hylsnyckel
ersätter analog klimatanläggning
Visa fler instruktioner
1

Lossa den negativa muttern batterikabeln med en skiftnyckel, och sedan ta bort kabeln från batteriets pol för säkerheten.
2

tag i fyra rattar klimatkontroll och dra dem bort. Ställ dem åt sidan på en säker plats. Med rattarna bort, ser du skruvarna. Det finns en skruv bakom fläktreglaget och en skruv bakom temperaturratten.
3

Sätt ditt trim minne i det övre högra hörnet i klimatpanelen. Bänd nedåt för att avlägsna täckpanelen. Det bör lossna lätt.
4

Ta bort de två fästbultarna från klimatanläggning. Dra den mot dig för att ta bort den från instrumentbrädan. Koppla de tre selar från baksidan. Anslut de tre selar till nya analoga klimatanläggning
5

. Sätt in den i instrumentbrädan. Montera de två skruvarna och dra åt dem väl. Skjut locket tillbaka panelen och dra åt de två skruvarna.
6

Skjut de fyra knopparna tillbaka på axlarna. Sätt tillbaka den negativa kabeln till batteriet stolpen och dra åt muttern.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97581.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.