Hur du gör ditt eget barn Parasoll

Bebis solskydd skyddar barnets ögon och hud från UV-strålar och ljusa bländning av direkt solljus. Spädbarn kan inte vända sig bort från direkt solljus när de är fastspända i en bilbarnstol, så ett parasoll är användbart för att säkerställa deras komfort under dagtid bil åktur. Dessa solskydd fästs på insidan av en bil fönster och vecklade ut när barnet behöver skydd, och sedan rullade tillbaka när direkt solljus är inte ett problem eller att barnet inte är i bilen. Du kan göra en anpassad bebis parasoll billigt med grundläggande material som finns i de flesta hem. Saker du behöver
Stiff tyg, en gård
Tyg sax
Måttband
Två ¾ tums omkrets träpinnar, 13 inches lång
borrmaskin, 1/8 tum borr
Iron
Strykbräda
Sömnad pins
Needle (tillval) katalog symaskin (tillval) katalog matchande tråd
Fyra små farkoster magneter
Hook sugkoppar

Visa mer instruktioner
1

Klipp 1 yard tyg till 14 inches med 21 inches. Håll återstående tyget, som du kommer att använda den för att göra remmar för din roll-up skugga.
2

Drill 1/8 tum omkrets hål i vardera änden av en träpinne. Gör hålen ca ¼ tum invändigt från varje ände. Addera 3

Järn tyget så det är smidigt och visar inga rynkor. Placera den så det är längre sidorna är vertikala. Nåla ner långsidorna för att göra en ½ tums söm.
4

Iron fållar platt. Maskin eller hand-sy sömmarna med raksöm. Ta bort stiften när du går.
5

Vik ihop den nedre kanten av tyget upp ½ tum. Pin ner denna söm och stryk den platt. Ta bort stiften. Vik upp strukna sömmen ytterligare 2 inches. Pin ner den nya sömmen och stryk den platt, alltför.
6

Sy en raksöm så nära som möjligt till toppen viks och nålas söm. Ta bort stiften när du går längs. Sy en annan raksöm ½ tum under det stygn. Du har just skapat en ficka för en träpinne. Upprepa processen för den övre kanten av tygstycket.
7

Sätt en plugg i varje ficka. Sätt i pluggen med hål i toppen träpinne rod pocket.
8

Klipp två remsor av tyg som mäter 2 inches bred och 7 inches lång. Vik varje på längden, och fästa dem längs deras oavslutade kanter. Detta skapar två 7-tums långa remsor som är 1 tum breda. Sy längs båda remsor "nålas kanter och sedan vända dem ut och in.
9

Sy en raksöm 2 inches inuti från varje rå kant på varje remsa. Dessa sömmar skall vara vinkelrät mot de längre, färdiga kanter.
10

Infoga en magnet i varje ände och vrid i den råa kanter samtidigt som utrymme för att göra en söm. Stitch stängde vända-i kanterna med en raksöm. Båda banden innehåller nu en magnet i varje ände.
11

Stitch varje remsa till toppen av tygstycket du arbetat med tidigare. Placera remsorna ca 1 ½ inches inne från styckets vertikala kanter, och rikta dem så att de är vinkelräta mot pjäsen. Remsorna skulle framträda från toppen och ser ut som remmar.
12

Sy de nedre ändarna av remsorna direkt under den övre träpinne rod ficka. Magneterna ska vila precis under stången.
13

Slip sugkopparna "krokar genom hålen träpinne rod. Nu har du en skugga bebis sol du kan bifoga till din bil fönster med sugkoppar. När du inte behöver skuggan, rulla upp den nedre pinnen och fäst den med de magnetiserade band.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97330.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.