Hur byter jag en Speaker Cover på en 97 Chrysler Sebring?

Den 1997 Chrysler Sebring cabriolet dörrar har stereohögtalare, som omfattas av en hårdplast högtalare panel. Vissa dörrar har integrerat högtalargallren eller omslag som du inte kan ta bort utan att ta bort hela dörrpanelen, men täcker Sebring högtalare lossna individuellt. Om högtalarnas omslag är skadade, kan du ta bort dem och ersätta dem med nya i en fråga om minuter. Saker du behöver
Flathead skruvmejsel
ersätter högtalarskyddet
Visa fler instruktioner
1

Öppna dörren som du vill byta ut högtalaren locket. Sitt i lämplig plats för att komma åt högtalaren locket.
2

Undersök omkretsen av hårdplast högtalare locket i framkant av dörrpanelen. Du ser fyra små flikar som sitter mellan talaren locket och dörrpanelen sömmen.
3

tag i kanten av högtalaren och skjut in flikarna, en efter en, med skruvmejsel . Dra försiktigt högtalarskyddet som du gör det. När du trycker på den sista fliken, kommer talaren locket separera från dörrpanelen.
4

Rada upp den nya högtalaren lock med dörren högtalaren mount. Tryck försiktigt högtalaren kåpan på plats, och sedan pressa kanterna på högtalaren locket för att säkerställa flikarna snäpper i. Det är inte nödvändigt att använda en skruvmejsel när du fäster den nya högtalaren locket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97509.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.