Hur Byt Ford Ranger Seats

Ford Ranger har varit en framgångsrik produkt för Ford sedan den introducerades på 1980-talet, och är fortfarande som byggs idag. Eftersom det är en basmodell lastbil, kommer inte varje Ranger med de alternativ som du kanske vill ha på din bil. Till exempel kan det komma med en bänk och du vill installera skålade säten. Eftersom dessa fordon har massor av alternativ, kan du skruva isär lätt och skruva i en ny uppsättning av säten i din bil utan att behöva göra någon borrning eller skärning. Allt du behöver är en ny uppsättning säten. Saker du behöver
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
säten Replacement
Factory sits bultar
Visa fler instruktioner
1

Öppna dörrarna på Ranger och lokalisera sätet bultar på undersidan av sätet. Det finns fyra bultar per soffsäte och beroende på fordonets år, fyra till sex bultar på säten. Lokalisera alla dessa skruvar och ta bort dem med hjälp av 3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats.
2

Vik sätet framåt och lossa någon bilbälte kablar som ansluts till stolen med händerna för att koppla klippen.
3

Lyft ut sätet i bilen med hjälp av en assistent. Om du tar bort skålade säten, göra detta själv genom att placera en hand på framsidan av botten av sätet och en hand på nackstödet.
4

Placera ersättare sätet i bilen och rikta hålen i golvet. Klipp kablarna från sätet i selen på golvet. Bolt stolen i golvet med 3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats. Om du byter från en bänk till hinkar, kan du behöva köpa nya sätet bultar från generalagenten för att fästa sätena i golvet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97108.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.