Hur att montera en antenn på glas

En extern antenn ger en satellit radiomottagare med en stabil satellit signal till din bil. Du kan köpa en satellitantenn tråd och montera det på glaset i bakrutan på din bil utan att behöva professionell hjälp. Satellit ledningar kan köpas från en eftermarknad bil affär eller en bilfirma leverans, och inga verktyg behövs för jobbet. Saker du behöver
Glasrengöringsmedel Mjuk trasa
svart isoleringstejp
Satellite radiomottagare
Visa fler instruktioner
1

Rengör insidan bak fönster med fönsterputs. Torka glaset renare med en mjuk trasa. Avlägsna vidhäftande locket från basen av antennen.
2

Håll antennen med antennstaven uppåt. Placera basen mot glaset på bakrutan. Håll foten mot glaset i 30 sekunder innan du släpper den. Orientera antennspetsen uppåt.
3

Kör tråden från från antennen över baksidan av bakrutan och över till passagerarsidan av bilen. Kör sedan ner kabeln på sidan av bilen och under passagerarsätet.
4

Täck antennen på sidan och undersidan av bilen med remsor av svart isoleringstejp. Anslut kontakten i slutet av antennkabeln till antenningången på satellitmottagaren som du har placerat under passagerarsätet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97331.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.