Lägga Solenoid till en bil Trunk

Ägare av vissa bilar är besvärade av att bara kunna öppna sin trunk med en nyckel. Ingen tvekan, skulle många vilja bekvämligheten med att kunna pop öppna stammen från förarsätet. Detta kan göras genom tillsats av en solenoid. En solenoid är en motor eller tunga manöverdon som drar. När den installeras på rätt sätt kan dra den manuella utlösningsmekanism av stammen. Saker du behöver
12 spår Automotive Wiring
Magnetventiler
Phillips skruvdragare
borrkronor
Säkringar
Spårskruvmejsel
Variabel hastighet borrar
Voltmetrar
Wire Crimpers
Wire Strippor
Visa fler instruktioner
innan installationen
1

behöver följande verktyg och material: magnetventiler (som kan köpas från en bilstereo butik) , 12-gauge elektrisk tråd, en säkring, säkringshållare, borr, skruvmejsel, vanlig skruvmejsel, strippa, crimp anslutningar, och en voltmeter. Läs instruktionerna som till storleken på säkringen du behöver köpa.
2

Läs manualen som följer med solenoiden.
Installationen
Billiga 3

Leta stammen handbok utlösningsmekanism. Det är vanligt på kroppen av bilen nedanför bagageluckan när locket är nere.
4

Ta bort panelen som täcker mekanismen.
5

Hitta en plats nära den mekanism där solenoiden kan monteras säkert. Du vill ha en metallyta, inte en plast. Se till att platsen är tillräckligt nära utlösningsmekanismen så att en kabel kan loopas till mekanismen och tillbaka till solenoiden.
6

Borra ett litet hål i utlösningsmekanismen.

7

Loop kabeln som medföljer solenoiden genom hålet och tillbaka till solenoiden. Anslut kabeln till en särskild kontakt på solenoiden.
8

Test solenoiden för att se om det fungerar frigöringsmekanismen. Du gör detta genom att ta en 9-volts batteri och röra sina terminaler till kraftledningen i solenoiden.
9

Se till att du fortfarande kan släppa stammen med hjälp av nyckeln.

10

Kör trigger kabeln till fordonets front där föraren sitter.
11

Montera strömbrytaren som kommer med solenoiden till en plats på eller under instrumentbrädan som är lättillgänglig från förarsätet.
12

Anslut trigger kabeln till switchen och anslut ström-ledningar från brytaren till säkringen blocket så att den får konstant effekt. Du kan använda säkringen till cigarettändaren att tjäna som konstant strömkälla. Detta innebär att du kan använda omkopplaren för att öppna bagageluckan när bilens tändning är avstängd. Jorda solenoiden och switchen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/96989.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.