Hur man byter Chevy Truck Armstöd soffsäte

Chevrolet lastbilar med främre skålade säten komma med sidomonterade sits armstöd, snarare än en nedfällbar mittarmstödet. Det finns ett armstöd på höger sida av förarstolen och en på vänster sida av passagerarstolen. Byte antingen armstödet är densamma. Om du byter ut bilens armstöd med en eftermarknad armstöd, granska instruktionerna på förpackningen för att säkerställa att det inte fäster en plats i en annan metod än den fabriksinställda. Om den gör det, följa de specifika paketet riktningar. Saker du behöver
spetstång eller skruvmejsel
ersätter armstöd
Visa fler instruktioner
1

Stäng av Chevy lastbilens motor och engagera nödbromsen för säkerhet. Skjut sätet armstödet till "Down" läge. Det bör placeras horisontellt.
2

in fingrarna mellan armstödet och sitsen. Du ser metallaxeln armstödet fäster. På metallaxel, ser du ett litet klipp formad som ett "U" eller "C" Addera 3

Skjut den öppna änden av "U" eller "C" clip med en tång nål näsa eller en vanlig skruvmejsel. Klippet kommer att dyka upp i sitt fäste. Ta tag i andra änden när den gör och dra ut den ur axeln.
4

tag i armstödet och dra bort det. Med klippet ut, glider det rätt off.
5

Fäst nya armstödet till axeln. Sätt klippet tillbaka till sitt fäste på axeln för att säkra den. Skjut den ordentligt med skruvmejsel eller nål tång näsa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97467.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.