Hur man tar bort ratten på en Range Rover

Range Rover raden av stadsjeepar är känd för lyx funktioner och terrängegenskaper, och har drivits i öknarna i Afrika liksom den arktiska tundran. Inte varje Range Rover levereras med alla funktioner du kanske vill, men, och att åtgärda problemet, kan du behöva göra det själv. Du kan byta hjulet lager styrning med en modell som använder olika kontroller, eller bara en annan stil. Saker du behöver
skruvnyckel set
Hex-head nyckeluppsättning
Ratt avdragare
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
Visa mer instruktioner
1

Pop huven och skruva isär den negativa polen på batteriet med 3/8-tums Ratchet och uttag. Låt bilen att sitta med batteriet bortkopplat i minst 20 minuter innan du arbetar på krockkudden så att du kan låta batteriet laddas ur.
2

Lokalisera de två hålen på baksidan av ratten . Skjut en hex-head nyckeln i ett av hålen tills airbag hoppar ut på den sidan. Håll krockkudden stadigt med ena handen på den sida som är poppade ut och använda hex-head för att poppa ut på andra sidan.
3

Dra krockkudden ur ratten försiktigt och dra ur krockkudden från ratten. Försiktigt bära airbag, uppåt, och placera den på en antistatisk yta för tillfällig förvaring. Placera airbag uppåt, annars kan det bli en projektil om den oavsiktligt utsläpp
4

Koppla bort alla kablar på ratten.. Skruva loss ratten från rattstången med 3/8-tums Ratchet, utbyggnad och uttag. Montera avdragaren ratten på ratten med 3/8-tums Ratchet och uttag. I mitten av avdragare ska passa mot mitten av rattstången, och skruvarna på sidan är gängade in i de två gängade insatser på ratten med 3/8-tums Ratchet och uttag.
5

Dra mitten av ratten avdragare med 3/8-tums Ratchet och uttag. När ratten dyker upp i kolumnen, unbolt avdragaren ratten från ratten med 3/8-tums Ratchet och uttag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97151.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.