Hur man tar bort en Armstöd Från en XC70

Volvo XC70 har inte traditionella armstöd som fäster på säten och fäll ner. Det har dock, har en mittkonsol armstöd. Denna enhet fungerar också som mittkonsolens förvaringsfack lock, och delas på mitten för att avslöja en bakre fällbara mugghållare för baksätespassagerarna. Ta bort armstödet är så enkelt som att få tillgång till och ta bort sina bultar. Saker du behöver
Trim verktyg eller platt skruvmejsel
Tape (tillval) katalog Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Tryck på knappen på framkanten av mittkonsolen armstöd och lyft upp den för att öppna den. Tryck ned spaken på undersidan för att öppna armstödet för att exponera mugghållaren som fälls in i baksätet. Vik koppen bakre hållarpartiet att exponera armstödet gångjärnet.
2

Bänd loss de två gångjärnskåporna med en plast trim verktyg. Om du inte har något, använd en platt skruvmejsel. Slå in skruvmejselns spets med tejp för att undvika repor på plast. Bakom luckorna hittar du de bultarna som montera armstödet på mittkonsolen.
3

bort de två armstöd bultarna. Lyft armstödet mittkonsolen uppåt för att ta bort den från konsolen.
4

vända processen att installera om armstödet, eller för att installera en ny. Dra åt bultarna ordentligt, sedan knäppa flytled täcker igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97573.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.