Så att lyssna på min Zen i min bil

Om du håller din musiksamling på en Zen, den bärbara MP3-spelare från Creative, du lyssnar på den med hörlurar, vilket är praktiskt när du är ute på en promenad eller en jogga. När du vill spela upp låtar och ljudböcker medan pendling till arbete eller gå på en road trip, kan du lyssna på ljud från din Zen genom att sända den via bilens ljudsystem med en FM-sändare, kassett-adapter eller en linjeingång kabel, vilket finns på de flesta elektronikaffärer. Saker du behöver
FM radiosändare
Audio kassettbandspelare Kabeladapter hotell med 1/8-tums linje in och linje ut ändpluggar
Visa fler instruktioner
1

Anslut en FM-radio sändarens kabel till hörlursuttaget eller LINE OUT-uttaget på din Zen-spelare, och slå på bilens radio. Tryck på strömbrytaren på din spelare, och spela en låt. Anslut sändarens nätkabeln till bilens cigarettändaruttag hamn. Tryck på strömbrytaren för att slå på sändaren om den inte slås på automatiskt när du ansluter den, och följ instruktionerna som följde med det om hur man ställer för att överföra ljud från din Zen till bilens FM-radio. Det kan endast sända på vissa programmerade frekvenser, där du kan prova en efter en för att se vilken som har den bästa ljudkvalitet och är fri från statisk och störningar. Ett bättre alternativ är att få en sändare som du kan ställa in att sända på någon frekvens på din radio ratten.
2

En ljud kassettbandspelare adaptern är formad som en ljud-kassettband. Anslut den kabeln i hörlursuttaget eller LINE OUT-uttaget på din Zen. Slå på Zen och börja spela en låt. Sätt i adaptern i bilens kassettspelare slot, och ställa in bandspelaren att spela framåt och inte i auto-reverse läge. Musik från din Zen börjar spela via bilens högtalare som om det kom från ett band.
3

Anslut ena änden av en ljudkabel till hörlursuttaget eller LINE OUT-uttaget på din Zen. Slå på Zen och börja spela en låt. Anslut den andra änden av kabeln till LINE IN-kontakten på din bilstereo, om en sådan finns tillgänglig. Ofta är märkt "AUX".

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97408.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.