Hur man tar bort en spelare Factory DVD från en 2006 Infiniti SUV

För 2006 års modell, har Infiniti SUV kallas QX45. Vissa övre nivå QX56 modeller kan ha en valfri nedfällbar DVD-spelare och tv-monitor. Monitorn och spelaren är integrerade. Om du vill ersätta den spelare fabrik DVD med en eftermarknad enhet, eller om du vill ändra Infiniti headliner, måste du ta bort DVD-spelaren. Borttagning av fabriken DVD spelaren tar ca 15 minuter. Saker du behöver
Hylsnyckel
Handskar
Visa fler instruktioner
1

Stäng av motorn och öppna huven. Vrid muttern på den negativa moturs batterikabeln. Lyft den negativa batterikabeln från batteriet inlägget för säkerheten.
2

sitta mitt i den andra sätesraden, direkt under DVD-spelaren. Kontrollera att skärmen är stängd. Om det inte är, stänga den.
3

tag i panelen på vänster sida av DVD-spelaren. Dra ordentligt tills den lossnar från innertaket. Det snäpper helt enkelt bort. Flytta till höger och upprepa processen. Du kommer nu se fyra systemet monteringsskruvar.
4

Håll DVD-spelaren för att stödja den medan du tar bort de fyra bultarna. Om du inte håller det för stöd, kommer det att falla från headliner när skruvarna är ute. Dra DVD spelaren nedåt.
5

Koppla de två kabelhärvorna att separera DVD-spelaren från fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97540.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.