Hur man täcker en Dash med glasfiber

Om du är trött på att titta på den trista fabriken instrumentpanelen, sedan anpassa det genom att måla den och sätta ner en glasfiber beläggning. Denna process tar tid, men resultaten är mer än värt det. Du kan köpa alla de verktyg du behöver för jobbet, liksom glasfiberharts på ett hem förbättring butik. Välj en väl ventilerad arbetsyta, eftersom du kommer att arbeta med glasfiber, färg och primer. Saker du behöver
80-slippapper
150-grit sandpapper
Skruvmejsel
ren trasa
glasfiberharts
Härdare
färg spruta
Primer
Paint
Målning mask
Visa fler instruktioner
1

bort instrumentpanelen genom att lossa skruvarna som håller den på plats, och koppla bort alla elektriska ledningar. Ställ ner den på en arbetsbänk.
2

Sand instrumentbrädan ner med 80-slippapper. Använd en 150-slippapper för att avsluta jobbet. Torka instrumentbrädan med en ren trasa.
3

Applicera en blandning av glasfiber harts och härdare med pensel, enligt de instruktioner som följde med glasfiber. Använd 80-grit sandpapper på instrumentbrädan igen. Återapplicera lager av harts /härdare blandningen tills du har önskad tjocklek.
4

Slutför slipning strecket med allt högre sandpapper tills du har även jämnhet och konsekvens. Applicera ett lager primer med färg spruta. När primern har torkat, applicera ett lager färg på instrumentbrädan.
5

Låt instrumentpanelen torr efter du är klar sätter ned skikt av färg. Lägg ner en klarlack, och låt den torka över natten innan du installerar om instrumentbrädan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97400.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.