Hur gör jag Design Trä Rack för arbete Vans?

Nyttan av ett arbetsfordon är oöverträffad för entreprenörer och leverantörer runt om i landet. Den rymliga interiören i ett arbete van tillåter lagring av flera verktyg och förnödenheter, men ibland är det nödvändigt att ha mer än bara tomma rymden. Göra egna hyllor och rack lagring låter dig organisera dina verktyg och förnödenheter och hålla allt i ordning, optimera din tid eftersom du kan ägna mer tid åt att arbeta och mindre tid undrar var saker är inne i van. Instruktioner
1

bestämma vilka typer av verktyg och material som du vill dra om insidan av din van. Förstå att den typ av arbete du gör kommer att diktera den exakta typen av hyllor du bygger grund vikt, storlek och balans i lasten. Inse att metallarbetare, till exempel, kommer att kräva utrymme för en svetsare och generator, medan en bricka installatör behöver utrymme inte bara för hans handverktyg såsom raka kanter, nivåer och murslevar, men också en bricka våt såg.
Sida 2

Titta in alternativet att installera en van liner innan du installerar några trähyllor. Hitta van liner kit på en mängd olika leverantörer, och välja mellan ply liners och poly liners, beroende på om du vill trä foder eller plast foder. Förstå att fodret är frivilligt, men det hjälper dig att minimera eventuella skador på insidan av din van grund av rörelse över tiden och allmänt slitage.
3

Titta in i träslag du kan använda för hyllor. Förstå att lätta föremål, såsom allmänna handverktyg som hammare, skiftnycklar och nivåer endast kräver plywood med en minimal mängd av stöd undertill. Inse att lagring av tyngre saker, såsom slipmaskiner, pneumatiska hammare och andra typer av motordrivna verktyg kommer att kräva adekvat stöd i form av vinkeljärn hängslen som bildar omkretsen av hyllorna medan träet passar in i ramen. Utnyttja behandlat virke för optimala resultat.
4

uppmärksam på bredden av något material eller hyllor du planerar att installera i bilen, eftersom du inte vill att dina skruvar för att penetrera det yttre av van. Balans är nyckeln, om du har en hel del tung utrustning du kommer att vilja bygga tillräckligt hyllor på vardera sidan av van att balansera belastningen, eller sätta dina tyngre hyllor upp på framsidan av bilen och hålla de ljusare objekt på sidan . Du bör lämna tillräckligt med utrymme i mitten av van att rymma en pall om du planerar att plocka upp varor i bilen, annars kan du lämna så brett eller smalt för en promenad utrymme som krävs av din handel
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97291.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.