Hur du återställer en Eclipse CD-spelare

Fujitsus Eclipse är en bil CD-spelare som spelar upp ljud-cd-skivor och cd-skivor som innehåller ljudfiler i MP3-och WMA-format. Det spelar också musik från USB-enheter minne lagring, och har en mottagare för att spela radiostationer. Det finns en equalizer vars inställningar du kan justera för att öka diskant och bas och förbättra röstomfång låtar. Om du har gjort ändringar i equalizerinställningarna som nu inte längre passar dina behov, kan du återställa dem. Den spelaren upplever ett problem, som inte svarar på några knapptryckningar, kan du återställa den till fabriksinställningarna. Saker du behöver
Paper clip
Visa fler instruktioner
1

Tryck på "5"-knappen på framsidan av Eclipse och håll den i mer än två sekunder . Ett meddelande visas på skärmen där du ombeds att bekräfta att du vill återställa alla inställningar equalizer.
2

Tryck på "Enter"-knappen. Detta Återställer equalizern inställningarna till fabriksinställningarna.
3

Tryck på "Öppna"-knappen för att öppna Eclipse frontpanel och exponera "Reset"-knappen, som är infälld i ett hål, om CD-spelaren inte svarar att styra knapptryckningar och du måste återställa den.
4

Skjut in ena änden av ett uträtat gem i hålet för att trycka på "Reset"-knappen.

5

Släpp "Reset"-knappen. Eclipse raderar sedan alla ändrat inställningarna och återställer sig till fabriksinställningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97406.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.