Hur man tar bort konsolen i en Mercedes R Class

Mercedes R - klass har två center konsoler : en i sittgruppen fram och en bak sittgrupp . Enligt R - klass bruksanvisning , är mittkonsolen i baksätet ägare - avtagbar , men fronten är inte . Du kanske vill ta bort den bakre mittkonsolen för att göra det lättare för passagerarna att komma till tredje sätesraden . Om du behöver ta bort den andra mittkonsolen , besök din auktoriserade Mercedes -återförsäljare . Den främre konsolen är integrerad med bilens elektronik och klimat - styrenhet . Instruktioner
1

Gå till Mercedes R - klass bakre sittgrupp . Öppna pulpetlock . Ta bort eventuella objekt som lagras i konsolen facket . Var noga med att kontrollera mugghållare för lösa föremål som väl. Stäng pulpetlock .
2

Lokalisera mitthandtaget konsolen release. Detta handtag är i framkant av konsolen . Det är svart . Fatta det , och dra den mot framstolarna .
3

Lyft den främre delen av mittkonsolen uppåt , och skjut det framåt . Lyft konsolen upp för att ta bort den från Mercedes R - klass .
4

Dra i handtaget öppna och ställa in konsolen tillbaka på golvet mount när du är redo att byta ut den . Skjut den bakåt och nedåt för att montera den . Släpp släpp handtaget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97541.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.