Hur kan man överföra mobilnummer till en Ford Flex

Flex är en crossover som säljs av Ford Motor Company. Flex levereras med Fords exklusiva Sync-system, som har utvecklas av Microsoft Corporation. Med Sync-systemet har många funktioner, inklusive möjligheten att strömma musik från din mobila enhet till bilens radio via Bluetooth. Den har även funktioner som gör att använda telefonen lättare när du kör Flex. En av de saker du kan göra för att förbättra din Flex erfarenhet är att ladda upp telefonens kontakter med Ford Flex Sync-system. Instruktioner
1

Ta din mobiltelefon och sitta i din Ford Flex förarsidan sits. Dra runt motorn. Du kan bara ladda upp telefonnummer med motorn igång.
2

Förvandla din mobiltelefon på och se till att Bluetooth är påslagen. Denna process varierar kraftigt mellan olika telefoner. Dock bör du kunna slå på Bluetooth från antingen "Inställningar" eller "Anslutningar" menyn.
3

Tryck på knappen märkt "Phone" på din Flex radio kontrollpanel. Om skärmen visar "Bluetooth Off," tryck "OK" två gånger för att slå på den (det ska vara på som standard).
4

Push någon av de "söka" pilar på radion kontrollpanel för att växla mellan Flex radio meny. Stanna när "Telefoninställningar" visar på skärmen. Tryck på "OK."
5

Tryck på någon av de "söka" pilar igen tills "Ändra telefonboken" visas på skärmen. Tryck på "OK." Tryck på pilen igen för att visa "Lägg till kontakter." Tryck på "OK."
6

Tryck "söka" pilarna för att visa "Download telefonboken." Tryck på "OK." Skärmen ska visa "Telefonbok Loading" i några sekunder. När telefonboken är uppladdad, visar skärmen "Nedladdad." Tryck på "OK" och tryck sedan på pilarna för att välja "Exit".

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97289.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.