Hur man använder Dynamat

En av de klagomål om körning audiofiler besitter är bullret från vägen stör deras musik. Istället för att försöka överrösta bullret med skadlig volym, kan lösningen vara lätt att installera ljuddämpande produkter såsom Dynamat. Dynamat är en tung, gummiliknande material som installeras i bilens dörrar och chassi och kommer att separera insidan av bilen från omvärlden av buller och ljud. Saker du behöver
Dynamat
Verktyg: skruvmejslar, skiftnycklar mm
Rengöringsmedel och städmaterial
Kniv, verktyg blad eller tunga sax
Visa fler instruktioner

1

Identifiera de områden av bilen som behöver ljuddämpande. Om du bara vill förbättra prestandan på högtalarna, kan det vara tillräckligt att bara rada det inre av stammen, men för det mesta förbättring, bör bilens dörrar samt andra invändiga ytor fodras. När du bestämmer vilka ytor måste vara fodrade, måste du skaffa tillräckligt Dynamat att täcka allt.
2

bort paneler och annan hårdvara. Den Dynamat fungerar som en barriär mellan ljud och insidan av bilen, och det måste installeras nära utsidan. Efter det rekommenderade förfarandet för fordon som arbetat på, ta bort paneler på insidan av dörrarna, bål och andra områden där Dynamat kommer att installeras. Håll koll på alla skruvar och fästen. Ta bort högtalarna så att Dynamat kan monteras bakom dem.
3

Rengör ytorna för att få den Dynamat. Det är bäst att använda en renare som inte kommer att lämna efter sig en rest, men målet är att ta bort all smuts, sot, fett, vax och allt annat som skulle störa vidhäftningen av Dynamat på invändiga ytor.

4

Putsa Dynamat. Kö på Dynamat med nu rena paneler, använd en kniv eller sax för att trimma de bitar så att de passar i paneler. Om det finns luckor i täckningen, kan de trimmade bitar användas för att komplettera täckningen.
5

Installera Dynamat. Att se till att undvika eventuella mekanismer eller interna funktioner som ingår i dörrarnas funktion, ta bort skyddspapperet och applicera Dynamat till den inre ytan. Se till att trycka överallt, att få vidhäftning längs varje del av Dynamat.
6

tillbaka alla paneler och hårdvara. Nu när Dynamat är installerat, är det bara en fråga om att sätta tillbaka högtalarna och allt annat bort under processen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97062.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.