Hur till Mount Varvräknare utan att borra

En varvräknare mäter varv per minut, eller RPM, med en fungerande motor. Många bilar har idag tachometrar inbyggda i sitt system av mätare. Detta har inte alltid varit fallet. Fordon utan varvräknare kan lägga till externa mätare och är installerade på olika platser. En takometer som är placerad på instrumentbrädan kräver typiskt ett hål som skall borras i instrumentpanelen för att säkra varvräknare på plats. Individer som vill sälja bilen senare men hålla varvräknaren vill inte ha ett hål att reparera eller byta instrumentbrädan. Saker du behöver
Bracket klämmor
slang eller band zip
kardborrband
Visa fler instruktioner
1

Hitta ett fäste som passar både varvräknare och märke och modell av bilen som kräver ingen borrning. No-borr Konsolerna finns i butiker auto utbudet eller hittas på Internet. Dessa fästen klämma på instrumentbrädan istället för att kräva ett hål som borras. Följ tillverkarens anvisningar för att montera fästet.
2

Använd torktumlare slangklämmor eller band zip att hålla varvräknaren på plats på rattstången. Torken slangklämmor kan målas för att matcha inredningen i bilen och band zip kan köpas i många färger. Vira en klämma eller buntband runt varje sida av varvräknare, linda dem runt rattstången och dra åt. Justera varvräknare innan åtdragning av klämman eller buntband hela vägen.
3

Använd kardborrband att fästa varvräknaren på instrumentbrädan. Kardborrband kan köpas på hobby butiker i små strimlor. Dra av ryggen på remsorna för att exponera den klibbiga sidan och plats på instrumentbrädan där så önskas. Fäst den andra sidan av kardborrebandet på undersidan av varvräknaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97667.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.