Hur du ansluter en Automotive Ampere Meter

När man bygger en egen bil, det finns många system som du vill hålla ett öga på. En av dem är generatorn så att du kan avgöra om det är konsekvent producera rätt strömstyrka. För att göra detta, måste du ansluta en amperemeter, som kommer att visa dig den strömstyrka utgången av generatorn. Gör installationen kan ta knappt en timme med rätt delar och verktyg. Saker du behöver
skruvnyckel som
Drill Sida 2 5/8-tums hålsåg
amperemeter mätare
20 fot av 10-gauge wire Fyrstjärnigt brickor
Batteripolen crimpverktyg terminaler
ring
Avbitare
Wire crimpers
Wire strippor
Visa fler instruktioner
1

Hitta en plats på instrumentbrädan att montera amperemeter. Sätt i hålsåg in borren och använda kombinationen för att borra ett hål i instrumentbrädan. Bolt amperemätaren till instrumentbrädan med medföljande fästen och en skiftnyckel.
2

Pop huven och använd en skiftnyckel för att koppla bort minuspolen från batteriet. Kör en del av 10-gauge kabel från pluspolen på batteriet på baksidan av amperemetern skärs sedan till längden. Skala bort 1/4 tum från ändarna av kabeln med hjälp av tråd strippor, sedan crimp en batteripolen på ena änden med batterikontakterna VECKARE. I den andra änden, som en ring terminal med hjälp av tråd crimpers.
3

Anslut änden ringkabelsko av 10-gauge kabel till "S"-uttaget på baksidan av mätaren med hjälp av en skiftnyckel anslut sedan avslutade änden av kabeln till den positiva polen på batteriet med hjälp av en skiftnyckel.
4

Kör en del av 10-gauge kabel från den positiva kabeln är ansluten till baksidan av generatorn till baksidan av amperemeter skärs sedan till längd. Skala bort 1/4 tum från ändarna av kabeln med kabelskalaren crimp sedan en ring terminal på båda ändar med hjälp av tråd crimpers.
5

Anslut ena änden av 10-gauge kabel till " I "terminalen på baksidan av mätaren och den andra änden till generatorn anslutningen, med hjälp av en skiftnyckel.
6

tillbaka negativa batteripolen på batteriet med en skiftnyckel. Starta bilen och se till att mätaren sveper korrekt. Om det inte rör sig alls, kontrollera dina anslutningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97181.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.