Hur man installerar Honda Civic Seats

Fabriken säten i fordon är funktionella som sittplatser och säkra apparater, men du kan välja att installera en annan plats vid någon tidpunkt. Du kanske vill byta ut sätet grund sittplats skador eller av andra estetiska skäl. Oavsett din anledning för att installera en annan plats i din Honda Civic, är det en enkel process som inte bör ta så väldigt lång tid att slutföra. Du behöver bara en uppsättning hylsnyckel, fyra brickor och fyra skruvar för att slutföra uppgiften. Saker du behöver från 4 bultar från 4 brickor ruler
Visa fler instruktioner
1

öppna dörren till din Honda Civic. Leta upp bulthålen för sitsen som borrades när de ursprungliga platserna installerades på fabriken.
2

Använd en linjal för att mäta diametern på bulthålet. Köp fyra bultar och brickor som passar den storlek hålet. Storleken på bulthålet beror på vilket år din Civic är.
3

tag i sätet som du vill installera och placera den över bulthålen. Kontrollera att hålen i botten sätet parentes är uppradade med dessa hål. Sätt en bricka på en av bultarna
4

. Sätt denna bult och bricka i en av fästets metallsäte bulthål. Dra åt medsols med en hylsnyckel tills ombonad. Upprepa detta steg för de andra tre hålen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97364.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.