Hur man byter Auto Sadelöverdrag

Mest auto säte täcker så småningom visar tecken på slitage eller kan bli färgade, rippade eller slitna. Det enklaste och billigaste sättet att få nytt utseende säten är att byta ut locken. Klädslar finns att passa exakt märke och modell av din bil. De kommer i samma material, eller så kan du välja mellan olika färger, material och texturer. Med rätt verktyg och genom att följa några anvisningar, kan auto klädslar lätt bytas ut. Saker du behöver
rakblad eller vass kniv
Ny sittunderlag
S krokar
Cord
Visa fler instruktioner
1

Titta under sits och haka alla S-krokar som håller sladden på plats. Eftersom du inte kommer att behöva de gamla sladdar, kan de skäras knyta upp alla knutar. Ta nackstödet från bilens säte
2

genom att dra den uppåt och ut ur sätet. Tryck ryggstödet framåt, mot framsidan av bilen.
3

Dra den gamla luckan från sätet och kasta.
4

Placera nya sittunderlag över toppen av ryggstödet och dra den nedåt. Sträck locket på alla hörn utan att lämna veck i materialet.
5

Fäst det elastiska under sätena med S hakar som medföljer förpackningen. Fäst krokarna i ramen under sittdynan. Ramen är synlig under sitsen.
6

Knyt den nya sladden till ramen så att den drar sittunderlag tätt mot sätet.
7

Använd en rakhyvel blad eller kniv för att skära en liten skåra i sätesöverdraget direkt över hålen för nackstödet. Hålen kommer att sträcka, så se till att de är små. Sätt i nackstödet och justera den därefter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97079.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.