Hur Ljudisolerat en Auto

Utfrågning varje gupp, clunk och vibrationer medan ridning tillsammans i en bil kan vara mycket irriterande och obehagligt samt vara störande för föraren. Men det finns några sätt att minska bullret i bilen genom att minimera vibrationer och utrusta din bil med ljudabsorberande material. När du dämpa din bil, bör du märka en enorm skillnad i ljudnivå och kunna njuta av lite lugn och ro under din nästa resa. Saker du behöver
Cloth
Aceton
Självhäftande dämpande mattor
vass sax
Hårtork
liten rulle
Ljud-deadener sprej eller skumspray
Isolering
Visa fler instruktioner
1

bort allt som inte är en del av bilens grundläggande ram, inklusive säten, mattor, konsoler center, instrumentpaneler och dörrpaneler. Rengör alla ytor där dämpande material kommer att monteras med hjälp av aceton och en trasa, och se till att ta bort alla rester för att möjliggöra ett starkare band.
2

Klipp ut de exakta former du behöver från den dämpande matta . Skapa pappers mallar rekommenderas för att hjälpa dig att få rätt former första gången.
3

Förbered monteringsytorna genom att värma dem med en hårtork för att öka klibbighet av dämpande material. Ta sedan bort skyddspappret från bitarna för att exponera den självhäftande sidan, och försiktigt sticka varje del i dess rätta plats. Tryck bestämt nedåt, med början på ett hörn och arbetar mot det motsatta hörnet, och sedan rulla över varje tum av täckt yta med en roller för att maximera vidhäftningen och eliminera luftbubblor. Upprepa steg 1 till 3 på golvet kastruller, taket, det främre området mellan passagerarna och motorutrymme, insidan av hjulhusen, de bakre sidopaneler kropp och stammen.
4

Coat återstående områden som var för svåra att använda mattor på med en spray för att slutföra ljudisolering. Spray rekommenderas för dörrpanelerna och för små sprickor. Under mattan i bilens storstugan samt i bålen
5

Place isolering på golvet. Detta kommer att bidra till att ytterligare absorbera ljud.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97182.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.