Hur byter jag klädseln på en Prius?

Sitsklädseln i din Prius kan bli sliten eller färgas under åren. För att bromsa denna oundviklighet, är det viktigt att torka dina stoppade säten varje vecka med en fuktig trasa och använda en fläck beskyddare, som Scotchgard, även om tyget redan har behandlats. Dessutom, om du råkar spilla eller bets tyget, är behandling omedelbart. När det blir uppenbart att du inte kan "rädda" den klädseln längre, kommer du vill ersätta den. Saker du behöver
Wrench fräsar
Wire
buntband
Ny sits tyg
Visa fler instruktioner
1

Stäng av motorn och lägg din Prius i parken. Koppla bort den negativa batteripolen genom att lossa muttern som håller batterikabeln till terminalen med en skiftnyckel. Lossa alla ledningar från sätet, och sedan ta bort själva sitsen genom att lossa bultarna som fäster den i golvet med en hylsnyckel.
2

Skär hog ringarna säkra locket till den främre sittdynan hjälp en avbitare. Nästa, ta bort tyget på undersidan kudde på samma sätt. För baksätena, måste du lossa de två hakarna under sitsen för att ta bort sittdynan.
3

Dra den nya klädseln du har köpt under kudden. När du köper nya sittdynor, gå med en färg som matchar eller kompletterar bilens interiör. Fäst den med nya hog ringar eller band zip. Fäst tyget på samma ställen som den gamla tyget var fäst.
4

tillbaka sätet, och fäst den i golvet igen genom att dra åt golvet bultarna. Slutligen, ReWire sätet enligt kopplingsschemat finns i servicehandboken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97369.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.