Hur man tar bort konsolen i en Lexus RX330

skillnad mittkonsolen i många fordon, inte linda Lexus RX330 är inte runt växelspaksknoppen, vilket gör processen att avlägsna det lite lättare än i andra. Den RX330 var tillverkade 2004 till 2006. Den ersatte Lexus RX300, en mycket liknande fordon. Mittkonsolen har ett förvaringsfack, en mugghållare och en ljudutgång anslutning. Med ett par av hushållens verktyg, kan du ta bort SUV mittkonsolen i ca 15 minuter. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Trim pinne eller platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Justera de främre sätena för att flytta dem hela vägen framåt . Sitt i RX330: s baksäte för att komma mittkonsolen med lätthet.
2

Skjut panelen mugghållare i mittkonsolen för att öppna dörren mugghållare. Ta tag utlösningshandtaget inuti mugghållare och dra den skjutbara delen av konsolen bakåt.
3

Tryck på "Öppna"-knappen på mittkonsolen för att öppna den primära förvaringsfack. Lyft facket liner upp för att visa två skruvarna. Ta bort dem och spara skruvarna för att installera konsolen.
4

Undersök sidorna av mittkonsolen. Varje sida är täckt av en stor panel. Kräng av varje panel med en trim pinne eller platt skruvmejsel. Ställ panelerna åt sidan.
5

Ta bort de sex skruvarna från mittkonsolen med en spärr. Det finns tre bultar på varje sida. Dessa kommer att vara synlig när sidopanelerna är borttagna.
6

Lyft konsolen uppåt och dra den bakåt tills den lossnar. Undertill hittar du ett stort kabelnät. Koppla det att separera konsolen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97512.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.