Intrepid släpvagnskablage Instruktioner

Intrepid är en Chrysler fordon som tillverkas under Dodge markeringsramen mellan 1993 och 2004. Det är en full-size sedan, så dess vikt och hjulbasen gör det en tillräcklig bogsera plattform för ljus-och medeltung bogsering arbetsuppgifter. Modell-specifika kablage produceras för Intrepid med ett antal eftermarknaden delar tillverkare som är komplett med två "T"-kontakter, en elektronisk modul och en platt fyra stift skumt. Installationen av en modell-specifik ledningsnätet kräver ingen tråd kapning eller skarvning, och bör inte ta mer än 30 minuter. Saker du behöver
Harness
Electric drill (tillval) katalog Genomföring (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Lyft mattan ut från Intrepid lastutrymmet, och utsätta ryggen på båda baklyktorna med hjälp av fingrarna för att dra hårt plastskydd bort klämmorna som håller dem på plats.
2

Placera modulen för bogsering sele nära mitten av stammen, och dirigera två "T"-selar till lämpliga sidor, selen omfattar gula, bruna och vita kablarna går till vänster - eller förarens - sida, och selen innefattar den gröna och röda kablarna går till höger - eller passagerare -. sida
3

Ta terminalen flera kvarter från bakom förarsidan baklyktan. Tryck den kvinnliga sidan av selen "" T "-kontakten på baksidan av ljuset klustret, då befintlig terminal multi-blocket på den manliga sidan av selen" "T"-koppling. Upprepa processen bakom passagerarsidan ljus kluster.
4

Fäst öglan kontakten på slutet av den vita ledningen till jord, återanvända någon av skruvarna drivs in i Intrepid metalldelar kropp.

5

Route de fyra-ledaren tråd från modulen utanför fordonet och fäst den bogsera paket med buntband. Lämna ca 6-inches av tråd lös för att underlätta koppla upp släpet. Om det är nödvändigt att borra ett hål i din modell Intrepid att passera trådarna genom, skydda hålet med en gummigenomföring.
6

Sätt tillbaka paneler och mattan. <
br>
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97594.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.